BTCdirect

4 minuten leestijd
0
0
73

Bij BTCDirect ben je aan het juiste adres om snel en eenvoudig Bitcoins en andere altcoins te kopen tegen de laagste tarieven en te betalen met een voor u vertrouwde betaalmethode. Kies voor iDEAL, MisterCash of een traditionele bankoverschrijving. Betaling middels bankoverschrijving wordt aangeboden in de gehele SEPA-zone. BTCDirect staat garant voor een zeer snelle afhandeling van uw order en directe verzending van uw bitcoins na aankoop.

Wij zetten onze ervaring en deskundigheid voor u in, Bitcoins kopen was nog nooit zo makkelijk.

 WAAROM BTC DIRECT?

  • Handel in de meest populaire crypto’s
  • Koop al vanaf €10
  • Directe account activatie
  • Support via chat, telefoon en Skype
  • Korting bij orders vanaf 25k
  • Handige instructievideo’s

BTCdirect bij RTL7

BTCdirect voor de aankoop en verkoop van:

Bitcoin

Litecoin

Ethereum

Simpel, snel en betrouwbaar. Het verkopen van bovengenoemde cryptocurrency is erg eenvoudig, duurt slechts enkele minuten en BTCDirect staat garant voor een spoedige uitbetaling op uw rekening. Je vult het aantal cryptomunten in dat je wilt verkopen en wij tonen direct een indicatie waarop het geschatte uit te keren bedrag wordt weergegeven. Na het invoeren van je rekeninggegevens ontvang je van ons een uniek adres waarheen je bijvoorbeeld de Bitcoins kunt verzenden. Zodra uw transactie zichtbaar is op het netwerk (ongeveer 1 minuut na verzending vanuit je wallet) verkopen wij de Bitcoins/Altcoins op de beurs en wordt hiermee de definitieve prijs bepaald. Wij hanteren een all-in fee van 1% voor het verzorgen van de transactie, de fee is al verrekend in de indicatie die je van ons ontvangt.

Limiet aankopen

BTCdirect streeft ernaar om het aan- en verkopen van cryptocurrencies zo eenvoudig mogelijk te maken, niet om anoniem handelen mogelijk te maken. Het kan bijvoorbeeld voor criminelen aantrekkelijk zijn om met gehackte bankrekeningen Bitcoins te kopen. Om misbruik van ons platform te voorkomen zien wij ons genoodzaakt om onze gebruikers te legitimeren voordat zij kunnen beginnen met het handelen in crypto’s.

Omdat wij willen dat iedereen cryptocurrency kan uitproberen kan je al vanaf €10 coins kopen bij BTCdirect.

Wanneer het account is geactiveerd dan kan je tot €1000 per dag aan cryptocurrencies kopen. Meer informatie over de geldende limieten is te vinden op de website van BTCdirect

Ga naar website

Betaalmogelijkheden bij BTCdirect

Omdat BTCdirect ernaar streeft om het aankopen van cryptocurrencies zo eenvoudig mogelijk te maken, voegen ze het liefst zoveel mogelijk betaalmethodes toe aan het platform.

Handige instructievideo’s

Instructievideo Bitcoins kopen: 

Instructievideo Ethereum wallet aanmaken 

Ga naar website

Meer laden Cryptocurrency kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook....

Changelly. De snelste manier om je cryptocurrency te wisselen

Heb jij snel Ethers nodig voor een ICO en nu enkel Bitcoin in je portfolio? Met Changelly …