Mining

Cloud mining – is het gebruik van hardware om de cryptocurrency (zoals Bitcoin of Litecoin) op afstand te minen.

Cloud mining geeft mensen een unieke kans om te beginnen met cryptocurrency te ontginnen zonder de noodzaak van een grote initiële investering in hardware of technische kennis.

REMOTE HOSTED MINING

De eerste vorm van mining is remote hosted mining. Dit model vereist een hoog niveau van miningkennis en geeft je controle over de instellingen van de mining hardware. Onder dit model wordt de mining hardware gehuisvest in een extern datacenter en jijzelf als gebruiker hebt volledige controle over de installatie en configuratie van de hardware. Onder dit model betaalt de mijnwerker(jij dus als afnemer) een vergoeding aan het hostingbedrijf dat de onderhouds- en elektriciteitskosten dekt.

De grote nadelen zijn geassocieerd met de aanschaf van dure hardware en de zeer hoge kosten van toegang, zowel in termen van investeringen als technische ervaring.

CLOUD MINING

De tweede, en het meer beschikbare model van op afstand minen is Cloud Mining. Aan de hand van een servicecontract koop je Hashrate (miningkracht) in bij een Cloud Mining dienstverlener. Deze dienstverlener heeft de hardware geconfigureerd, houdt de uptime in de gaten en kijkt naar de meest efficiënte en betrouwbare instellingen.

Deze optie biedt een aantal voordelen:

– vaste onderhouds- en elektriciteitsvergoedingen
– geen technische ervaring nodig
– geen (dure) hardware nodig.

De meeste aanbieders van cloud mining garanderen daarnaast een directe verbinding, 24 uur per dag toegang en monitoring, een gebruiksvriendelijke beheersinterface, 24/7 uptime en dagelijkse uitbetalingen.

Cloud Mining is uitermate geschikt voor beginnende miners die graag geld willen verdienen aan cryptogeld.

Aanbieders van hosted mining:

HashFlare

Bij HashFlare kan je kiezen uit diverse mining contracten. Zo bestaat de mogelijkheid om Bitcoins, Ethereum, Dash en Lisk te minen.  Je kan bij HashFlare starten met een paar dollar investering. Het mooie bij HashFlare is dat je je mining inkomsten kan her-investeren (je koopt dan meer rekenkracht). Door het her-investeren van je inkomsten creëer je exponentiële groei van je balance.  Klik op deze link of op onderstaande banner om de mogelijkheden van HashFlare te bekijken.

HashFlare

Genesis Mining
Genesis Mining biedt u een slimme en gemakkelijke manier om uw geld te investeren. Ons bitcoin-miningsysteem is geschikt voor iedereen die nieuw is in de wereld van cryptovaluta, alsmede voor cryptovalutadeskundigen en grootschalige beleggers. Genesis Mining is ’s werelds eerste grootschalige multi-algoritme cloud mining-service die een alternatief aanbiedt voor iedereen die zich bezig wil houden met Bitcoin- en altcoin-mining.

Ontvang 3% bonus op je miningcontract!

Meld je aan via deze link, gebruik de volgende code bij je bestelling:

h6xgHN

Nog geen reacties